CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Administratie + ondersteuning

Zonder een goede financiële administratie staat u als ondernemer natuurlijk nergens. Om de juiste beslissingen te kunnen nemen en zaken te kunnen doen met uw klanten en relaties moet de boekhouding kloppen. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. De administratie neemt veel tijd in beslag. Tijd die u als ondernemer misschien niet heeft of liever aan uw strategische doelen wilt besteden. Nieuwe investeringen, de toekomst van uw bedrijf.

Realtime inzicht in uw financiën

Joosten-Manders kan de boekhouding geheel of gedeeltelijk van u overnemen. Vanuit ons kantoor of indien gewenst in uw onderneming: wat voor u werkt, werkt voor ons. U levert uw administratie online aan, wij zorgen ervoor dat ze volgens de wettelijke regels snel, efficiënt en vakkundig wordt verwerkt. Via een online managementrapportage houden we u maandelijks op de hoogte van uw financiële prestaties. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Uw administratie in control

Doet u zelf de boekhouding, maar wilt u weten of dit op de goede manier gebeurt? Dan kunnen we u ondersteunen om uw administratieve processen in control te houden. Vanzelfsprekend verzorgt Joosten-Manders voor u ook de btw-aangifte. Levert u goederen of diensten aan andere landen binnen de EU? Dan verzorgen we ook de opgaaf intracommunautaire prestaties.

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×