CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Deadlines corona-maatregelen pakket 1.0 en nieuw pakket steunmaatregelen

Het eerste steunpakket corona-maatregelen voor ondernemers dat halverwege maart 2020 werd gepresenteerd, loopt op 31 mei af. Hieronder vindt u een overzicht van de regelingen en de uiterste aanvraagdatum.

  1. NOW-regeling 1.0 -> uiterlijke aanvraagdatum t/m 5 juni 2020!
  2. TOGS-regeling -> uiterlijke aanvraagdatum t/m 26 juni 2020 17:00 uur!
  3. Tozo-regeling 1.0-> uiterlijke aanvraagdatum t/m 31 mei 2020!

Mocht u nog een van de regelingen willen aanvragen, zorg dan dat u op tijd bent. U kunt altijd contact opnemen met ons als u vragen heeft.

Tweede steunpakket
Inmiddels is het tweede pakket steunmaatregelen voor ondernemers grotendeels bekend. De meeste maatregelen worden op hoofdlijnen voor 3 maanden (juni tot en met augustus) verlengd. Op dit moment is de politieke discussie nog gaande op een aantal onderdelen. We noemen onder andere het schrappen van de zogenaamde ontslagboete in de NOW-regeling 2.0 en de hoogte van het bedrag van regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten MKB (TVL) alsmede over de looptijd van deze regeling.

Voor de informatie over het tweede steunpakket verwijzen wij u naar ons bericht:
Tweede steunpakket voor ondernemers van € 13 miljard bekendgemaakt

Zodra er over de inhoud van de diverse regelingen meer bekend wordt gemaakt, wordt het coronadossier van onze website bijgewerkt. Houdt u onze website in de gaten.

De mogelijkheid tot aanvragen van de NOW-regeling 2.0 bij het UWV is er pas vanaf 6 juli 2020. De TOZO-regeling 2.0 kan echter al vanaf 1 juni 2020 worden aangevraagd bij uw woongemeente. De aanvraagdatum voor de TVL-regeling wordt later pas bekendgemaakt.

Verwacht u in aanmerking te komen voor 1 of meer van deze regelingen en/of wilt u graag meer informatie, neem dan gerust contact met uw relatiebeheerder op.

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×