CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

Over ons

Van accountant naar sparringspartner

Een klein team met een grote impact. Dat is Joosten-Manders. Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in Deurne. Persoonlijk en kleinschalig, maar met de grote achterban van onze zusterbedrijven RSW en Accorde hebben we veel expertise in huis. Hierdoor kunnen we u op een persoonlijke en professionele manier ondersteunen bij de meest uiteenlopende financiële vraagstukken.

Ons doel is om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Dat doen we door uw bedrijfsprocessen in kaart te brengen. Op basis van uw situatie en uw KPI’s kijken we wat uw bedrijf nodig heeft en waar u op moet sturen.

Advisering op basis van actuele data

We zijn een jong en innovatief accountantskantoor. We werken met de meest moderne online tools waardoor u uw financiën realtime kunt inzien. De rol van de accountant verandert, dit zien wij als een kans. Door de nieuwe mogelijkheden kunnen we u adviseren op basis van de cijfers van nu, niet die van het verleden. Dit helpt ons om het optimale uit onze samenwerking te halen. Doordat u altijd weet hoe u ervoor staat, kunnen we sturen op de cijfers van vandaag.

Medewerkers

Dit is het team dat voor u klaar staat en u graag helpt om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×