CORONADOSSIER: Lees hier actuele informatie over het nieuwe coronavirus (COVID-19)

SRA-kantoor

Joosten-Manders Accountants + Adviseurs is aangesloten bij SRA, een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van Joosten-Manders en andere accountantskantoren in Nederland. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen wij ondernemers optimaal helpen en adviseren.

Joosten-Manders samen sterk met SRA

Joosten-Manders kiest bewust voor samenwerking met netwerkorganisatie SRA vanwege de gecertificeerde kwaliteit, kennis en deskundigheid. Samen met SRA hebben wij een brede dienstverlening en beschikken we over unieke data en kennis van tal van branches. Die samenwerking maakt dat wij de kennis, ervaring en kunde in huis hebben en delen om uw bedrijf zo optimaal mogelijk te adviseren.

Feiten en Cijfers in 1 oogopslag

SRA is de grootste vereniging van accountantskantoren in Nederland. Maar hoeveel leden zijn er, en wat is hun omvang? En welk marktaandeel nemen deze SRA-kantoren in? We hebben alle kerngegevens overzichtelijk voor u op een rij gezet. Of check de website hier!

SRA-Feiten-en-cijfers-joostenmanders

 

 

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×